Menu Sluiten

Under the cover

Ik ben Editha Takken-Bergkotte (1975) uit Alphen aan den Rijn, moeder van twee wielrennende dochters van 12 en 16 jaar en getrouwd met Tim Takken.

Atelier LeerStof

Sinds februari 2017 ben ik de trotse eigenaar van “Atelier LeerStof”. Na het behalen van mijn Costumière diploma in 2016 en het theoretische gedeelte van de Coupeuse opleiding in 2017 bij de Danckaerts Modevakschool vond ik het “tijd” om te starten met “Atelier LeerStof”. Na de vele studie uren werd het ook tijd voor iets nieuws en mijn opgedane kennis in de praktijk te brengen! In februari 2020 ben ik geslaagd voor het laatste praktische examen. Sindsdien mag ik mij officieel coupeuse noemen!

Skatecovers.nl

Al op jonge leeftijd ben ik besmet geraakt met het “schaatsvirus” en zo ontstond in februari 2017 skatecovers.nl. Tegenwoordig berg je je mooie schaatsen niet meer op in een door oma in elkaar gestikte oude handdoek, maar in gepersonaliseerde schaatshoezen van skatecovers.nl ! Ik heb het ontwerpen en maken van de schaatshoezen helemaal in eigen hand. Hierdoor kan ik snel inspelen op de wensen van de klant. Voor een klein bedrag heb je al een custom-made schaatshoes geheel naar jouw wensen! Voor vele ijsclubs heb ik al ontwerpen mogen maken. Ook individuele schaatsers kunnen bij mij terecht. In de “skatecovers” komen al mijn hobbies uit het verleden en heden samen! Fotografie, schaatsen & creativiteit!! Hoe mooi is dat?!

Neem maar gauw een kijkje op mijn website en kijk of jouw vereniging of team al zo’n mooi ontwerp heeft òf bestel één van de andere mooie schaatshoezen!

Editha